دفتر مرکزی گروه مشاوران حقوقی و مهاجرتی راستین کانادا در ونکوور کانادا قراردارد و در حال حاضر هیچ شعبه‌ و دفتری در ایران ندارد.
عضو رسمی شورای نظارت بر مشاوران مهاجرت کانادا (ICCRC) شماره عضویت R507148  

برنامه مهاجرتی خود-اشتغالی فدرال ویژه ورزشکاران و افراد دارای سابقه کار ورزشی *

برنامه مهاجرتی خود-اشتغالی فدرال ویژه ورزشکاران و افراد دارای سابقه کار ورزشی بدنبال جذب افرادی است که دارای سابقه کار خود-اشتغالی در امور ورزشی بوده و توانایی این را داشته باشند در کانادا نیز به عنوان خود-اشتغال به کار مشغول شوند. دولت کانادا برای حفظ تنوع فرهنگی در جامعه شهروندی خود اهمیت بسیار زیادی قائل است.

انتخاب مهاجر در این برنامه مهاجرتی بر اساس میزان تحصیلات، سابقه کار، مهارت در زبان انگلیسی و فرانسه و معیارهای دیگر صورت می‌گیرد.

توجه!!!

این برنامه مهاجرتی در حال حاضر باز است.

خلاصه شرایط

  • شما باید حداقل دو سال سابقه کار خود-اشتغالی در زمینه امور ورزشی داشته باشید.
  • شما باید قصد و توان این را داشته باشید که پس از مهاجرت به کانادا به عنوان فرد خود-اشتغال در زمینه امور ورزشی مشغول به کار شوید.
  • شما باید حداقل ۳۵ امتیاز مهاجرتی از مجموع ۱۰۰ امتیاز کسب نمایید.
  • شما باید توان مالی برای تامین هزینه‌های زندگی خود و اعضای خانواده خود در کانادا به مدت یک سال باشید.

چه کسی واجد شرایط است؟

در این برنامه مهاجرتی متقاضی بایستی شرایط زیر را حتما احراز نماید:

سابقه کار:

  • شما باید حداقل دو سال سابقه کار خود-اشتغالی در زمینه امور ورزشی در ۵ سال اخیر داشته باشید.
  • لازم نیست که در حال حاضر نیز به عنوان خود-اشتغال مشغول به کار باشید.
  • سابقه کار در زمینه امور فرهنگی و هنری بصورت کارمند یا مستخدم با حقوق ثابت بعنوان سابقه کار خود-اشتغالی محسوب نمی‌شود.

☑ مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه:

  • دانستن زبان انگلیسی یا فرانسه و ارائه مدرک زبان در این برنامه مهاجرتی الزامی نیست.

☑ توان مالی:

  • شما باید دارای توان مالی برای تامین هزینه‌های زندگی خود و اعضای خانواده خود در کانادا به مدت یک سال باشید.
  • شما باید توان مالی برای راه‌اندازی برنامه خود-اشتغالی در کانادا داشته باشید. میزان توان مالی لازم بستگی به نوع فعالیت فرهنگی و هنری شما دارد.
  • افسر مهاجرت بر اساس میزان دارایی کل متقاضی در این مورد تصمیم خواهد گرفت. در دست داشتن پول نقد و موجودی بانکی برای این برنامه الزامی نیست.
  • ارائه طرح اقتصادی برای این برنامه مهاجرتی الزامی نیست هر چند افسر مهاجرت میتواند از رئوس برنامه و طرح مورد نظر متقاضی جویا شود.

 

☑ معیار انتخاب و سیستم امتیازبندی

معیار انتخابحداکثر امتیاز برای این معیار
تحصیلات25
سابقه کار35
سن10
مهارت زبان خارجی24
عوامل موثر بر سازگاری با محیط جدید10
مجموع100

متقاضیانی واجد شرایط هستند که حداقل ۳۵ امتیاز مهاجرتی کسب نمایند.

☑ شرایط دیگر:

  • این برنامه مهاجرتی فدرال است و متقاضی بایستی قصد اقامت درخارج استان کبک داشته باشد. متقاضیانی که قصد اقامت در استان کبک را داشته باشند واجد شرایط این برنامه نیستند.

مزایای این برنامه مهاجرتی

  • در صورتی که شما واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا شوید اعضای وابسته خانواده شما نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا شریک قانونی زندگی و فرزندان وابسته شما (و فرزندان وابسته آنها) هستند.
  • دانستن زبان و ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه الزامی نیست.
  • متقاضی هیچگونه تعهد مالی نسبت به دولت کانادا ندارد و اقامت دائم نامشروط دریافت خواهد کرد.

مدت زمان بررسی پرونده و صدور ویزای مهاجرتی

  • حدود یک تا پنج سال (بستگی کامل به شرایط متقاضی و دفتر سفارت مسئول بررسی پرونده وی دارد).

هزینه‌های دولتی:

پرداخت هزینه‌ دولتی مربوط به درخواست اقامت دائم کانادا در این برنامه مهاجرتی به عهده متقاضی است. فهرست این هزینه‌‌ها به شرح زیر است:

هزینه درخواست اقامت دائم کانادا: بایستی به هنگام ارسال درخواست اقامت دائم کانادا به اداره مهاجرت پرداخت شود.

  • متقاضی: ۱۰۵۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۲۲ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته بالای ۲۲ سال: ۵۵۰ دلار کانادا
  • هزینه انگشت‌نگاری افراد ۱۴ سال به بالا: ۸۵ دلار کانادا به ازای هر نفر

هزینه صدور اقامت دائم کانادا: بایستی قبل از صدور ویزای مهاجرتی پرداخت شود.

  • متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته: رایگان

یادآوری مهم

ارائه مطالب در این وب‌سایت فقط جهت اطلاع‌رسانی به علاقمندان و آشنایی عموم با مقررات و قوانین مهاجرتی است و مشاوره حقوقی محسوب نمیشود. مقررات و قوانین مهاجرتی پیوسته در حال تغییر هستند و گروه مشاوران حقوقی و مهاجرتی راستین کانادا مسوولیتی در قبال این تغییرات ندارد و ملزم نیست مطالب وب‌سایت را به محض تغییر قانون به‌روز نماید. توصیه میشود جهت مشاوره حقوقی در مورد پرسش ویژه یا مورد خاص یا پرونده خود از خدمات وکیل یا مشاور مجاز و باتجربه و صادق استفاده کنید یا جدیدترین مقررات و قوانین را مستقیما از وب‌سایت اداره شهروندی و مهاجرت کانادا یا کشور مورد نظر خود تهیه کنید.

گام نخـست

اگر به اخذ اقامت دائم کانادا، تحصیل، کار یا سرمایه‌گذاری در کانادا و یا کشورهای دیگر علاقمند هستید نخستین گام بررسی شرایط شما توسط کارشناسان کاردان و باتجربه گروه مشاوران حقوقی و مهاجرتی راستین کانادا است. جهت بررسی شرایط خود می‌توانید روی پیوند زیر کلیک کنید و مشخصات و اطلاعات لازم را در فرم‌های تعیین شده وارد کرده و آن را برای ما ارسال نمایید. همه درخواست‌‌ها توسط دکتر علی راستین، کارشناس رسمی مهاجرت، بررسی شده و ایشان برنامه تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری و یا برنامه مهاجرتی متناسب با شرایط ارسال شده را به متقاضیان پیشنهاد خواهند داد.

Rostin Consulting Group Ltd. Copy Right. 2012 All Rights Reserved