دفتر مرکزی گروه مشاوران حقوقی و مهاجرتی راستین کانادا در ونکوور کانادا قراردارد و در حال حاضر هیچ شعبه‌ و دفتری در ایران ندارد.
عضو رسمی شورای نظارت بر مشاوران مهاجرت کانادا (ICCRC) شماره عضویت R507148  

برنامه مهاجرتی استان کبک ویژه سرمایه‌گذاران *

این برنامه مهاجرتی مناسب افرادی است که دارای سابقه کار و فعالیت اقتصادی و یا سابقه مدیریت بوده و بتوانند مبلغی را به مدت ۵ سال در کشور کانادا سرمایه‌گذاری کنند. این سرمایه‌گذاری از نوع سرمایه‌گذاری غیر فعال است بدین معنی که سرمایه در طی این مدت به دولت کانادا واگذار شده و سرمایه‌گذار نیازی به شرکت فعالانه در این نوع سرمایه‌گذاری ندارد.

خلاصه شرایط

  • مجموع دارایی خالص متقاضی (و همسر وی) باید مساوی یا بیشتر از ۲,۰۰۰,۰۰۰ دلار کانادا باشد
  • در ۵ سال گذشته متقاضی بایستی حداقل ۲ سال سابقه کسب و کار و مدیریت داشته باشد.
  • متقاضی لازم است مبلغ ۱,۲۰۰,۰۰۰ دلار کانادا به مدت ۵ سال به صورت سپرده سرمایه‌گذاری به دولت استان کبک بپردازید (متقاضی میتواند برای تامین مبلغ ۱,۲۰۰,۰۰۰ دلار از «وام با نرخ بهره پایین ویژه مهاجران سرمایه‌گذار» استفاده کند. سود بانکی مربوط به این وام مبلغ ۳۵۰,۰۰۰ دلار کانادا است).
  • متقاضی لازم است ۳۵ امتیاز مهاجرتی از مجموع ۱۰۰ امتیاز کسب نمایید.
  • دانستن زبان انگلیسی یا زبان فرانسه الزامی نیست.
  • محدودیت سنی برای متقاضی یا همسر وی وجود ندارد.

جزییات شرایط متقاضیان

  • مجموع دارایی خالص متقاضی و همسر وی بایستی مساوی یا بیشتر از ۲,۰۰۰,۰۰۰ دلار کانادا باشد. متقاضی لازم است اثبات نماید که از روشهای قانونی این دارایی را بدست آورده است. متقاضی یا همسر وی نمی‌تواند مبالغ یا اموالی راکه در ۶ ماه گذشته بعنوان هدیه دریافت کرده است جهت احراز شرایط مالی اعلام نماید.
  • متقاضی لازم است حداقل ۲ سال (در ۵ سال گذشته) سابقه کسب و کار و مدیریت در بخش کشاورزی، تجارت، صنعت و یا حرفه‌های دیگر داشته باشد و حداقل دو نفر در این کسب و کار تحت نظر وی مشغول به کار باشند. همچنین سابقه کار افرادی که در موسسات بین‌المللی یا موسسات دولتی به عنوان مدیر مشغول به کار بوده‌اند نیز قابل قبول است. مدت زمان ۵ سال از تاریخی که پرونده مهاجرتی در اداره مهاجرت کبک وصول می‌شود محاسبه می‌گردد.
  • متقاضی لازم است قصد اقامت در استان کبک داشته باشد. وی لازم است توانایی پرداخت سپرده سرمایه‌گذاری به مبلغ ۱,۲۰۰,۰۰۰ دلار به دولت استان کبک به مدت ۵ سال (قابل برگشت) و یا توانایی پرداخت مبلغ ۳۵۰,۰۰۰ دلار (غیرقابل برگشت) را داشته باشد. دولت استان کبک بازپرداخت مبلغ سپرده را تضمین می‌نماید.
  • عوامل دیگری مانند سن، ماهیت سابقه کار متقاضی، مدت زمان سابقه کار، و دانش زبان خارجی متقاضی نیز در اتخاذ تصمیم نهایی افسر مهاجرت تاثیر دارند.
  • نداشتن منع قانونی برای ورود به کانادا. متقاضیان ممنوع‌الورود به کانادا واجد شرایط نیستند.
  • توان مالی برای تامین هزینه‌های زندگی خود و همراهان در کانادا.

ویژگی‌های این برنامه

  • این برنامه مهاجرتی در بین سرمایه‌گذاران و علاقمندان به شهروندی دوگانه یا چندگانه بسیار محبوب است.
  • اقامت دائم کانادا به متقاضی و اعضای خانواده وی تعلق می‌گیرد.
  • متقاضی و اعضای خانواده وی پس از سه سال اقامت در کانادا می‌توانند درخواست شهروندی نموده و پس از گرفتن شهروندی گذرنامه کانادا را دریافت نمایند.
  • مهارت در زبان خارجی الزامی نیست.
  • سرمایه‌گذار تعهدی در زمینه ایجاد کسب و کار و فعالیت اقتصادی ندارد. در واقع متقاضی مبادرت به نوعی سرمایه‌گذاری غیر فعال می‌نماید و سرمایه‌گذار در اداره و مدیریت این سرمایه‌گذاری دخیل نیست.

آیا به همه اعضای خانواده متقاضی هم اقامت دائم داده میشود؟

در صورتی که متقاضی واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا باشد «اعضای وابسته خانواده» وی نیز اقامت دائم بدست خواهند آورد. اعضای وابسته خانواده شامل همسر یا «شریک قانونی زندگی» و «فرزندان وابسته» متقاضی (و فرزندان وابسته آنها) هستند.

  • همسر: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که به طور رسمی با هم ازدواج کرده‌اند. ازدواج میتواند در داخل یا خارج از کانادا صورت گرفته باشد.
  • شریک قانونی زندگی: منظور دو شخص (هم جنس یا از جنس مخالف) است که حداقل یک سال با هم رابطه زوجیت یا شبه‌ازدواج دارند.
  • فرزند وابستهمنظور فرزند وابسته متقاضی یا فرزند وابسته همسر یا شریک قانونی زندگی وی است
  • فرزند وابسته به فرزند وابسته: در واقع به نوه فرد متقاضی یا نوه همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی اطلاق میشود.

معنی قانونی فرزند وابسته چیست؟

فرزند وابسته به فرزندی اطلاق میشود که شرایط زیر را دارا باشد:

  1. کمتر از ۲۲ سال سن داشته و مجرد باشد، یا
  2. بیشتر از ۲۲ سال سن داشته ولی از زیر سن ۲۲ به دلیل وجود بیماری از نظر اقتصادی به والدین خود وابسته باشد.

هزینه‌های دولتی

پرداخت هزینه‌ دولتی مربوط به درخواست اقامت دائم کانادا در این برنامه مهاجرتی به عهده متقاضی است. فهرست این هزینه‌‌ها به شرح زیر است:

هزینه درخواست اقامت دائم از استان کبک:

  • متقاضی، همسر و فرزندان: مجموع ۱۰ هزار دلار

هزینه درخواست اقامت دائم کانادا از دولت فدرال: بایستی به هنگام ارسال درخواست اقامت دائم کانادا به اداره مهاجرت پرداخت شود.

  • متقاضی: ۱,۰۵۰ دلار کانادا
  • همسر یا شریک قانونی زندگی متقاضی: ۵۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۲۲ سال: ۱۵۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته بالای ۲۲ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

هزینه صدور اقامت دائم کانادا: بایستی قبل از صدور ویزای مهاجرتی پرداخت شود.

  • متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • همسر یا شرایک قانونی زندگی متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا
  • فرزندان وابسته زیر ۲۲ سال: رایگان
  • فرزندان وابسته بالای ۲۲ سال: ۵۵۰ دلار کانادا

یادآوری مهم

ارائه مطالب در این وب‌سایت فقط جهت اطلاع‌رسانی به علاقمندان و آشنایی عموم با مقررات و قوانین مهاجرتی است و مشاوره حقوقی محسوب نمیشود. مقررات و قوانین مهاجرتی پیوسته در حال تغییر هستند و گروه مشاوران حقوقی و مهاجرتی راستین کانادا مسوولیتی در قبال این تغییرات ندارد و ملزم نیست مطالب وب‌سایت را به محض تغییر قانون به‌روز نماید. توصیه میشود جهت مشاوره حقوقی در مورد پرسش ویژه یا مورد خاص یا پرونده خود از خدمات وکیل یا مشاور مجاز و باتجربه و صادق استفاده کنید یا جدیدترین مقررات و قوانین را مستقیما از وب‌سایت اداره شهروندی و مهاجرت کانادا یا کشور مورد نظر خود تهیه کنید.

گام نـخـست

اگر به اخذ اقامت دائم کانادا، تحصیل، کار یا سرمایه‌گذاری در کانادا و یا کشورهای دیگر علاقمند هستید نخستین گام بررسی شرایط شما توسط کارشناسان کاردان و باتجربه گروه مشاوران حقوقی و مهاجرتی راستین کانادا است. جهت بررسی شرایط خود می‌توانید روی پیوند زیر کلیک کنید و مشخصات و اطلاعات لازم را در فرم‌های تعیین شده وارد کرده و آن را برای ما ارسال نمایید. همه درخواست‌‌ها توسط دکتر علی راستین، کارشناس رسمی مهاجرت، بررسی شده و ایشان برنامه تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری و یا برنامه مهاجرتی متناسب با شرایط ارسال شده را به متقاضیان پیشنهاد خواهند داد.

Rostin Consulting Group Ltd. Copy Right. 2012 All Rights Reserved