دفتر مرکزی گروه مشاوران حقوقی و مهاجرتی راستین کانادا در ونکوور کانادا قراردارد و در حال حاضر هیچ شعبه‌ و دفتری در ایران ندارد.
عضو رسمی شورای نظارت بر مشاوران مهاجرت کانادا (ICCRC) شماره عضویت R507148  

انواع اجـازه کار در کانادا *

شهروندان خارجی برای اشتغال به کار در کانادا نیازمند “اجازه کار” هستند. دو گروه اصلی اجازه کار وجود دارد:

  1. مجوز کار (ویزای کار): برگه زرد رنگی است که به نام فرد صادر شده و شرایط و مدت زمان اجازه کار را مشخص میکند
  2. اجازه کاری که نیازمند مجوز کار (ویزای کار) نیست.

شرایط عمومی برخی از انواع رایج “اجازه کار” در کانادا در زیر ذکر شده‌اند:

 

کار در محوطه دانشگاه و موسسه آموزشی برای دانشجویان بین‌المللی (On-campus Employment)

 

  • متقاضی بایستی دانشجوی تما‌م‌وقت موسسه آموزش عالی مورد تایید دولت کانادا باشد
  • متقاضی باید دارای مجوز تحصیل (ویزای تحصیلی) معتبر باشد
  • اخذ مجوز کار (ویزای کار) برای این نوع کار لازم نیست. مجوز تحصیل معتبر برای این نوع کار کافی است
  • محدودیتی از نظر تعداد ساعت کار وجود ندارد

 

مجوز کار در خارج از دانشگاه یا موسسه آموزشی برای دانشجویان بین‌المللی (Off-campus Employment)

 

  • متقاضی بایستی دانشجوی تما‌م‌وقت موسسه آموزش عالی مورد تایید دولت کانادا باشد
  • متقاضی باید دارای مجوز تحصیل معتبر باشید.
  • اخذ مجوز کار برای این نوع کار لازم نیست.
  • دانشجویی که واجد شرایط این نوع کار باشد در طی سال تحصیلی می‌تواند فقط ۲۰ ساعت در هفته در خارج از دانشگاه یا موسسه آموزشی به کار اشتغال داشته باشد. در طی تعطیلات رسمی (تعطیلات بهاره – تعطیلات تابستانی- تعطیلی کریسمس و سال نو میلادی) دانشجو میتواند بطور تما‌م وقت با این نوع مجوز به کار اشتغال داشته باشد.
  • دانشجو میتواند علاوه بر ۲۰ ساعت در هفته در خارج از دانشگاه یا موسسه آموزشی، در محوطه دانشگاه و موسسه آموزشی نیز به طور نامحدود به کار اشتغال داشته باشد.
  • دانشجو میتواند علاوه بر ۲۰ ساعت در هفته در خارج از دانشگاه یا موسسه آموزشی، در صورت داشتن مجوز کار ویژه کارآموزی و انترنی به عنوان کارآموز و انترن نیز به صورت تمام‌وقت به کار اشتغال داشته باشد.

 

مجوز کار ویژه کارآموزی و انترنی برای دانشجویان بین‌المللی

 

  • متقاضی باید دارا «مجوز تحصیل» معتبر باشد
  • دوره کارآموزی و انترنی بایستی بخش ضروری و جدانشدنی برنامه تحصیلی باشد
  • این نوع مجوز کار به طور رایگان صادر میشود
  • دانشجو میتواند همزمان با کار کارآموزی و انترنی به کار دانشجویی داخل موسسه آموزشی یا کار دانشجویی خارج از موسسه آموزشی هم اشتغال داشته باشد.

 

مجوز کار برای همسر دانشجویان بین‌المللی

 

  • دانشجو باید دارای «مجوز تحصیل» معتبر باشد
  • دانشجو بایستی به صورت تما‌م‌وقت در موسسه آموزش عالی در حال تحصیل باشد
  • همسر دانشجو میتواند در داخل محوطه دانشگاه یا خارج دانشگاه و حتی شهرهای دیگر کانادا به کار اشتغال ورزد
  • اخذ «مجوز کار» برای این نوع کار لازم است.
  • همسر دانشجو میتواند در داخل یا خارج کانادا اقدام به درخواست برای اخذ این نوع مجور کار بنماید
  •  

مجوز کار پس از فراغت از تحصیل برای دانشجویان بین‌المللی

 

 

  • دانشجو بایستی به صورت تما‌م‌وقت در موسسه آموزش عالی مورد تایید دولت کانادا تحصیل کرده باشد
  • طول مدت دوره تحصیلی بایستی حداقل ۸ ماه یا بیشتر باشد
  • دانشجو باید دارای «مجوز تحصیل» معتبر باشد
  • محدودیتی از نظر تعداد ساعت کار و محل کار وجود ندارد
  • اخذ «مجوز کار» برای این نوع کار لازم است.
  • دانشجو فقط ۱۸۰ روز پس از فراغت تحصیل وقت دارد تا برای این مجوز کار درخواست نماید

 

مجوز کار موقت در کانادا

 

  • متقاضی بایستی از کارفرمای کانادایی «پیشنهاد رسمی کار» داشته باشد
  • تاییدیه وزارت کار و نیروی انسانی لازم است (تبصره: برخی مشاغل این تاییدیه را لازم ندارند)
  • اخذ «مجوز کار» برای این نوع کار لازم است.
  • متقاضی واجد شرایط میتواند در داخل یا خارج کانادا اقدام به درخواست برای اخذ این نوع مجوز کار بنماید

مجوز کار موقت در کانادا برای همسر فردی که مجوز کار دارد

 

  • فرد دارای مجوز کار بیشتر از ۶ ماه است
  • فرد دارای مجوز کار به کار تخصصی و حرفه‌ای اشتغال دارد (مشاغل مدیریتی، تحخصصی و فنی و حرفه‌ای)
  • اخذ «مجوز کار» برای این نوع کار لازم است.
  • همسر میتواند در داخل یا خارج کانادا اقدام به درخواست برای اخذ این نوع مجوز کار بنماید

 

مراحل درخواست مجوز کار

براساس نوع کار و نوع مجوز لازم متقاضی میتواند به روش‌های زیر برای اخذ مجوز کار اقدام نماید:

 

  • درخواست عادی  از خارج از کانادا
  • درخواست آنلاین از داخل یا خارج کانادا
  • درخواست هنگام ورود به کانادا (مرز هوایی یا زمینی)

یادآوری مهم

ارائه مطالب در این وب‌سایت فقط جهت اطلاع‌رسانی به علاقمندان و آشنایی عموم با مقررات و قوانین مهاجرتی است و مشاوره حقوقی محسوب نمیشود. مقررات و قوانین مهاجرتی پیوسته در حال تغییر هستند و گروه مشاوران حقوقی و مهاجرتی راستین کانادا مسوولیتی در قبال این تغییرات ندارد و ملزم نیست مطالب وب‌سایت را به محض تغییر قانون به‌روز نماید. توصیه میشود جهت مشاوره حقوقی در مورد پرسش ویژه یا مورد خاص یا پرونده خود از خدمات وکیل یا مشاور مجاز و باتجربه و صادق استفاده کنید یا جدیدترین مقررات و قوانین را مستقیما از وب‌سایت اداره شهروندی و مهاجرت کانادا یا کشور مورد نظر خود تهیه کنید.

گام نخـست

اگر به اخذ اقامت دائم کانادا، تحصیل، کار یا سرمایه‌گذاری در کانادا و یا کشورهای دیگر علاقمند هستید نخستین گام بررسی شرایط شما توسط کارشناسان کاردان و باتجربه گروه مشاوران حقوقی و مهاجرتی راستین کانادا است. جهت بررسی شرایط خود می‌توانید روی پیوند زیر کلیک کنید و مشخصات و اطلاعات لازم را در فرم‌های تعیین شده وارد کرده و آن را برای ما ارسال نمایید. همه درخواست‌‌ها توسط دکتر علی راستین، کارشناس رسمی مهاجرت، بررسی شده و ایشان برنامه تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری و یا برنامه مهاجرتی متناسب با شرایط ارسال شده را به متقاضیان پیشنهاد خواهند داد.

Rostin Consulting Group Ltd. Copy Right. 2012 All Rights Reserved